Кораб по Сена в Париж цена на билета

Кораб по Сена в Париж цена на билета
4.8/5 - (13 votes)

Няма по-добър начин да се запознаете с Париж със корабче по Сена! Но колко струва това? В тази публикация в са разгледани цените на билетите и други разходи, свързани с пътуването с корабче по една от най-известните европейски реки. Разглеждаме също така някои от предимствата, които идват заедно с резервирането на обиколка, както и някои алтернативи за придвижване в Париж и колко могат да струват те. Прочетете, за да научите повече за цената на билета за корабче по Сена в Париж.

Колко е цената на билета?

Цената на билета за кораб по Сена в Париж е от 13,50 евро за възрастни и 6,75 евро за деца на възраст от 4 до 12 години. Пенсионерите (на възраст над 65 години) и студентите (на възраст над 18 години) получават отстъпка от 2,00 евро от цената на билета за възрастни. Предлагат се и групови цени за групи от 10 или повече души.Какво включва билетът?

Билетът включва карта на Сена, списък с препоръчителни пешеходни маршрути и пропуск за парижкото метро. Той включва и ваучер за безплатна напитка в някое от участващите кафенета или ресторанти.

Какво е работното време?

Работното време на „Корабът по Сена“ в Париж е от 10:00 до 18:00 часа.

Кораб по Сена в Париж цена

Как да стигнете до река Сена?

Предполагаме, че желаете съдържание за блог със заглавие „Корабът на Сена в Париж цена на билета“:

Река Сена е една от най-популярните туристически атракции в Париж и за това има основателна причина! Разходката с корабче по реката е чудесен начин да видите някои от най-известните забележителности на Париж, включително Айфеловата кула, катедралата Нотр Дам и Лувъра.

Има няколко компании, които предлагат обиколки с лодки по Сена, но ние ви препоръчваме да се повозите с Bateaux Mouches. Те предлагат няколко различни варианта за обиколка, от които можете да избирате, като всички те са на разумни цени. Основната едночасова обиколка струва само 13 евро на човек.

Свързани теми:  Зоологическата градина във Виена

За да стигнете до Bateaux Mouches, вземете метрото до станция Pont de l’Alma (линия 9). Лодкарската компания има собствен кей в непосредствена близост до станцията, така че няма как да го пропуснете!

Заключение

В заключение, разходката по Сена в Париж е незабравимо преживяване, което няма да забравите скоро. Ще откриете зашеметяващи гледки към града и ще станете свидетели на някои от най-емблематичните му паметници. Цената на билетите може да варира в зависимост от вида на разходката с лодка, която сте избрали, но независимо от това какъв вариант ще изберете, със сигурност ще си струва всяка стотинка. Затова не пропускайте тази уникална възможност; вземете си билет още днес и отплавайте с нас по романтичната река Сена!

Вижте още

Защо хотел Перелик е идеалното място за корпоративно събитие?

Защо да пътуваме с теснолинейката Септември – Добринище

Билет за Дисниленд в Париж