Полет от София-до Атина

полет София- Атина / Гърция време
4.7/5 - (10 votes)

Интересува ли ви бреметраенето на полета София- Атина?

Полетът от София, България до Атина, Гърция е вълнуваща възможност за пътниците. Независимо дали предприемате пътуването по работа или за удоволствие, то предлага множество забележителности и преживявания, които да разгледате. Но преди да можете да се насладите на красотата на гръцките градове и природа, ще трябва да разберете подробностите за полета. Тази публикация в блога предоставя информация относно продължителността на полетите от София до Атина, както и съвети за намиране на евтини самолетни билети. Ще ви дадем и съвети как да направите пътуването си възможно най-удобно и приятно. Прочетете, за да научите повече!

Полет от София до Атина

Полетът от София до Атина е с продължителност приблизително 1 час и 45 минути. Авиокомпаниите, които летят по този маршрут, са Aegean Airlines, Bulgaria Air и Olympic Air. Летищата, които обслужват този маршрут, са летище София (SOF) и международно летище Атина (ATH).

Различните авиокомпании, които летят по този маршрут

По този маршрут летят много авиокомпании, сред които Aegean Airlines, Bulgaria Air, Olympic Air и Ryanair. Всяка авиокомпания има своите предимства и недостатъци, така че е важно да изберете подходящата за вашите нужди. Aegean Airlines има най-много полети на ден, което я прави добър избор, ако търсите гъвкавост. Bulgaria Air е най-евтиният вариант, но полетите ѝ често закъсняват или се отменят. Olympic Air е надежден избор с добро обслужване на клиентите, но цените им могат да бъдат по-високи от тези на другите авиокомпании. Ryanair е нискотарифен превозвач с добър избор на полети, но е известно, че начислява допълнителни такси за неща като багаж и избор на място.

Средно време за полет

Средното време за полет от София до Атина е 1 час и 10 минути. Времето за полет може да се промени в зависимост от авиокомпанията, маршрута, времето и други фактори.

Свързани теми:  Кога са най-евтини самолетните билети

Вижте още

Какво трябва да знаем преди да наемем яхта

Петра – екскурзия до едно от чудесата на света

Колко време трае полета от София до Инстанбул