Полет София-Айндховен време

полет софия айндховен време
4.3/5 - (14 votes)

Интересувате ли се колко време трае полета от София до Айндховен?

Пътуването от София до Айндховен вече е по-лесно от всякога благодарение на наличните директни полети. Ако планирате да посетите Холандия или просто искате бързо да избягате, тогава това е идеалният начин да го направите! Но преди да резервирате полет, е важно да се запознаете с тънкостите на вашето пътуване, включително с времето на полета и други подробности. В тази публикация в блога ще обсъдим всичко, което трябва да знаете за полета от София до Айндховен – включително времето на полета и какво можете да очаквате по време на пътуването си. Прочетете за повече информация!

Средното време за полет от София до Айндховен е:

Средното време за полет от София до Айндховен е приблизително 2 часа и 30 минути. Това време за полет може да се промени в зависимост от редица фактори, като например скоростта и посоката на вятъра, типа на самолета и метеорологичните условия.

Най-краткото време за полет от София до Айндховен е:

Най-краткото време за полет от София до Айндховен е 3 часа и 5 минути. Това е директен полет, изпълняван от Bulgaria Air. Има и други полети с 1 или 2 междинни кацания по маршрута, но те очевидно ще отнемат повече време. Времето за полет може да бъде намалено с няколко минути, ако самолетът трябва да спре в друг град за презареждане с гориво, но това е малко вероятно предвид краткото разстояние между двата града.

Колко полета има на ден от София до Айндховен?

От София до Айндховен има общо четири полета на ден. Два от тези полети се изпълняват от Bulgaria Air, като първият полет излита в 7:05 ч., а вторият – в 14:40 ч. Другите два полета се изпълняват от Wizz Air, като първият полет заминава в 8:35 ч., а вторият – в 18:05 ч.

Свързани теми:  Посещение на Камп Ноу

Вижте още

Разписание на трамвай 10 София

Как да се чекирате с билет

Защо да почиваме в къща на село