Полет София-Малага продължителност

полет sofia malaga продължителност
4.9/5 - (9 votes)

Искате ли да разберете продължителността на полета от София до Малага?

За тези, които искат да резервират полет от София, България, до Малага, Испания, пътуването може да бъде доста дълго. В зависимост от маршрута и броя на спирките то може да отнеме до 8 часа или повече. Но при наличието на толкова много авиокомпании, обслужващи този маршрут, и различни възможности за резервиране на директни полети, е важно да знаете точно в какво се забърквате, преди да резервирате билета си. В тази публикация в блога ще обсъдим продължителността на полета от София до Малага, както и ще ви дадем съвети как да се възползвате максимално от резервацията си. Прочетете, за да научите повече!

Средната продължителност на полета от София до Малага е:

Средната продължителност на полета от София до Малага е 3 часа и 10 минути. Това се базира на средната стойност на всички полети, които се извършват между тези два града. Най-краткото регистрирано време за полет е 2 часа и 55 минути, а най-дългото – 3 часа и 25 минути. Ето защо, ако планирате пътуване от София до Малага, е препоръчително да резервирате полета си предварително, за да получите възможно най-добрата оферта.

Колко е дълъг полетът от София до Малага?

Полетът от София до Малага е с продължителност приблизително 3 часа и 45 минути. Това включва междинно кацане в Мадрид, което е с продължителност около 1 час и 30 минути.

Какви са междинните кацания по време на полета от София до Малага?

Има няколко различни междинни кацания, които можете да направите, когато летите от София до Малага. Най-често срещаното междинно кацане е в Барселона, където ще кацнат повечето полети от София. Други популярни междинни кацания са в Мадрид, Валенсия и Гранада. В зависимост от авиокомпанията и полетното разписание може да имате възможност да спрете и в Севиля или Аликанте.

Колко струва да летите от София до Малага?

Средната цена на полет от София до Малага е 250 EUR. Тази цена включва двупосочен билет и всички данъци и такси. Най-евтиното време да летите от София до Малага е извън сезона, когато цените падат средно с 20%.

Свързани теми:  Билет за Дисниленд в Париж

Вижте още

Какво трябва да знаем преди да наемем яхта

Къде да намерите билет за риболов

Най-добрите музеи във Ватикана