„Светът на Хари Потър“ в Лондон

хари потър лондон
4.3/5 - (15 votes)

Чудили ли сте се някога какво би било да влезете в света на Хари Потър? Ако е така, тогава посещението на Warner Bros. Studio Tour в Лондон определено трябва да влезе в плановете ви. Тази обиколка ще ви преведе през вълшебния свят на Хари Потър, като ви даде възможност да разгледате някои от незабравимите филмови декори и да изпитате от първа ръка какво е било на снимачната площадка по време на снимките. В тази публикация в блога ще разгледаме подробно преживяването в света на Хари Потър в Лондон и ще се запознаем с всичко, което тази невероятна обиколка може да предложи. Пригответе се да облечете мантиите на Хогуортс и да се впуснете в един свят, пълен с магия!Какво представлява преживяването „Светът на Хари Потър“ в Лондон?

Световното изживяване на Хари Потър в Лондон е завладяващо и интерактивно изживяване, което отвежда посетителите на пътешествие из магическия свят на Хари Потър. Преживяването включва посещение на студията на Warner Bros., където са заснети филмите за Хари Потър, приключение с пръчка и възможност да разгледате Диагонската алея, Ноктърнската алея и Хогсмийд. Посетителите ще имат възможност да се срещнат с някои от героите от филмите и да участват в дейности като мачове по куидич и уроци по приготвяне на отвари.

Как да стигнете до там

Ако сте почитатели на Хари Потър, няма по-добро място да се потопите в света на магиите и вълшебствата от Лондон. Обиколката на студията „Хари Потър“ на Warner Bros се намира в Лийвсдън, недалеч от Лондон, и е чудесна възможност за еднодневна екскурзия. Ето как да стигнете дотам:

С влак:

Най-лесният начин да стигнете до обиколката на студиата от Лондон е с влак. Има редовни влакове от Лондон Юстън до Уотфорд Джънкшън, който е само на кратко разстояние с автобус от обиколката на студиата.

Свързани теми:  Пролетната умора

С автобус:

От Лондон до Уотфорд Джънкшън пътуват и няколко автобуса, включително 724 и 734 от автогара Виктория и 320 от Голдърс Грийн.

С кола:

Ако пътувате от Лондон, поемете по магистрала М1 в северна посока и излезте на пътен възел 5. Следвайте знаците за Studios Tour, които са добре обозначени.

"Светът на Хари Потър" в Лондон

Какво да правите там

Ако сте почитатели на Хари Потър, посещението на Harry Potter Warner Bros. Studio Tour в Лондон е задължително. Тук ще можете да видите някои от емблематичните декори и реквизит от филмите, както и да се запознаете с начина, по който те са създадени. Можете също така да се разходите по алеята Диагон и ако имате късмет, да зърнете замъка Хогуортс в далечината.

Съвети как да се насладите на преживяването

  1. Пристигнете по-рано, за да избегнете тълпите и да се насладите на забележителностите и звуците в света на Хари Потър със собствено темпо.
  2. Вземете карта на района и планирайте маршрута си, за да можете да оползотворите максимално времето си.
  3. Облечете любимото си облекло за Хари Потър и се превъплътете в образа му, за да се насладите на най-пълноценното изживяване.
  4. Купете си пръчка или друг вълшебен сувенир от някой от многото магазини на място, за да го отнесете у дома.
  5. Хапнете нещо за хапване в някое от многото кафенета и ресторанти, които се предлагат – от традиционни английски ястия до класически магьоснически закуски като Butterbeer.
  6. Направете много снимки, за да запечатате всички любими спомени от посещението си в света на Хари Потър в Лондон!

Заключение

Като цяло преживяването „Светът на Хари Потър“ в Лондон е вълшебно приключение за почитателите на поредицата. Няма да намерите друго подобно преживяване – от дегустацията на Butterbeer и наблюдаването на огъня на драконовия дъх до разглеждането на експонати от филмите и правенето на снимки с любимите ви герои. Ако все още не сте били там, не забравяйте да разгледате този невероятен свят, преди да е станало твърде късно!

Свързани теми:  Кораб по Сена в Париж цена на билета

Вижте още

Уикенд в Барселона

Уикенд в Инстанбул

Парк Гуел