Цени на билетите за Бурж Халифа

бурж халифа цена
4.7/5 - (18 votes)

Интересувате ли се от цените на билетите за Бурж Халифа?

Бурж Халифа е забележителна структура, която се издига високо и гордо в сърцето на Дубай. Тя се извисява на 829,8 метра, което я прави най-високата структура, създадена от човека, в света. Бурж Халифа предлага на посетителите много възможности да се насладят на великолепието ѝ и да се възхитят на красотата ѝ. Но заедно със спиращите дъха гледки идват и високите цени на билетите за вход. В тази статия ще обсъдим какви цени на билетите могат да се очакват при посещението на Бурдж Халифа и как да спестите пари, като все пак получите невероятно преживяване.

Колко струват билетите за Бурдж Халифа?

Билетът за наблюдателната площадка на 124-ия етаж струва 125 дирхама за възрастни и 95 дирхама за деца на възраст 3-12 години. Билетът за 148-ия етаж струва 400 дирхама за възрастни и 160 дирхама за деца. Предлага се и пакет Sky Pod, който включва достъп до 125-ия и 148-ия етаж, както и преживяване с виртуална реалност, на цена 550 дирхама за възрастни и 250 дирхама за деца.

бурж халифа цена

Как да получите отстъпки за билети за Бурдж Халифа?

Има няколко начина, по които можете да получите отстъпки за билети за Burj Khalifa. Един от начините е да закупите билетите си предварително онлайн. Можете също така да проверите за кодове за отстъпки онлайн, които могат да бъдат приложени към вашата покупка. Освен това понякога в Burj Khalifa се провеждат специални промоции или събития, които предлагат отстъпка за вход. Не забравяйте да проверите уебсайта и профилите в социалните медии за тези възможности.

Вътрешни съвети за посещение на Бурдж Халифа

Ако планирате да посетите Бурдж Халифа, ето няколко съвета, които ще ви помогнат да извлечете максимална полза от преживяването си:

  1. Закупете билетите си предварително. Билети за наблюдателните площадки можете да закупите онлайн или на касата на партера на Бурдж Халифа. Въпреки това опашките могат да бъдат дълги, така че си струва да резервирате билетите си предварително, за да избегнете разочарование.
  2. Пристигнете по-рано. Палубите за наблюдение обикновено са заети в по-късните часове на деня, така че се стремете да пристигнете по-рано, ако искате да избегнете тълпите. Салонът At The Top Sky Lounge е отворен от 10 ч. сутринта до полунощ, така че има достатъчно време да се насладите на панорамна гледка към Дубай през деня и през нощта.
  3. Отделете време за разглеждане на различните нива на наблюдателните площадки на Бурдж Халифа – има много неща за разглеждане.
Свързани теми:  Kак да намерите евтини самолетни билети

Вижте още

Търсачки за самолетни билети

Билети за лондонското око

Сатиричен театър София