Цени на билетите за галерия Боргезе

Цени на билетите за галерия Боргез
4.6/5 - (12 votes)

Любопитно ли ви е какви са цените на билетите за галерия Боргезе?

Когато става въпрос за посещение на галерии, галерия „Боргезе“ в Рим е една от най-популярните дестинации. Тя е пълна с красиви скулптури, ярки картини и исторически артефакти. Но преди да закупите билета си, за да се възползвате от наградите на един чудесен ден, може би се чудите какви са цените на това изпълнено с изкуство място. В тази публикация в блога ще разгледаме цената за влизане в галерия „Боргезе“ – какво е включено в билета ви и какви отстъпки или специални оферти се предлагат. Ще проучим също така дали си струва да похарчите малко повече за определени функции. Така че, ако искате да научите повече за цените на билетите за галерия Боргезе, продължавайте да четете!

Колко струват билетите за галерия „Боргезе“?

Има няколко различни вида билети за галерия „Боргезе“, които можете да закупите, а цените варират в зависимост от това какъв вид билет искате.

Първият вид билет е стандартният билет за галерия „Боргезе“, който струва 20 евро за възрастни, 10 евро за студенти и пенсионери и е безплатен за деца под 18-годишна възраст. Този билет ви дава достъп до всички галерии и експонати в галерия „Боргезе“.

Вторият вид билет е билетът за специални изложби, който ви дава достъп до всички специални изложби, които се провеждат в галерия „Боргезе“ в определен период от време. Цената на този вид билет варира в зависимост от това коя изложба искате да видите, но обикновено е около 15 евро за възрастни и 7,50 евро за студенти и пенсионери.

Цени на билетите за галерия Боргез

Последният вид билет е билетът за аудиогид, който струва 5 евро в допълнение към цената на стандартния билет за галерия „Боргезе“. Този аудиогид ще ви предостави информация за всички различни галерии и експонати в галерия „Боргезе“, докато се разхождате из нея.

Как да си купите билети за галерия Боргезе?

Свързани теми:  Билети за Oпера Гарние

Галерия Боргезе е една от най-популярните туристически атракции в Рим. За да влезете в галерията, са необходими билети и има няколко различни начина за получаването им.

Най-лесният начин да се сдобиете с билети за галерия „Боргезе“ е да ги закупите предварително онлайн. Билетите могат да бъдат закупени чрез официалния уебсайт или чрез различни уебсайтове на трети страни. Препоръчва се билетите да се купуват предварително, за да се избегнат дългите опашки на касите.

Друг начин да се сдобиете с билети за галерия „Боргезе“ е да отидете на касата в деня на посещението си. Билетната каса се намира в близост до входа на галерията. Имайте предвид, че на билетната каса може да има дълги опашки, особено в пика на туристическия сезон.

В крайна сметка е възможно да резервирате билети за галерия Боргезе и чрез някои туроператори. Това може да бъде добър вариант, ако не можете да си осигурите билети предварително или не искате да се справяте с опашките на билетната каса.

Цени на билетите за галерия Боргез

Какво е работното време на галерия „Боргезе“?

Галерия „Боргезе“ е отворена от вторник до неделя от 9:00 до 19:30 часа. Последният вход е в 18:00 ч. В понеделник галерията е затворена.

Какъв е дрес кодът в галерия „Боргезе“?

Галерия „Боргезе“ има дрес код, който трябва да се спазва, за да се влезе. Не се допускат: минипола, къси панталони, шапки, слънчеви очила, големи чанти или раници, стативи, чадъри, храна или напитки. Ако носите със себе си някои от тези предмети, ще бъдете помолени да ги проверите при проверката на палтата.

Вижте още

Сатиричен театър София

Цени на билетите за Пражкия замък

Дворецът Долмабахче билети