ЦСКА билети

4.8/5 - (31 votes)

Вземи онлайн билети за ЦСКА

Вземете си ЦСКА Билети Сега! Къде да купя билети?

Най-честият начин за закупуване на билети от феновете е чрез реномиран сайт за препродажба. Ако обаче търсите максимално удобство и надеждност, помислете за закупуването им директно от стадиона. Ето списък на основните онлайн сайтове, от които можете да закупите билети за ЦСКА . Имайте предвид, че всички тези сайтове имат различни отметки и правила, така че се уверете, че сте ги проверили внимателно, преди да направите покупката си.

Как да закупите билети

Ако искате да закупите билети предварително, има няколко начина да го направите. Най-лесният начин е да отидете на уебсайта на събитието, което искате да посетите, и да въведете информацията за събитието. Оттам ще можете да намерите билетите, които все още са налични, и ако искате да ги закупите, можете да кликнете върху съответния вид билет и да получите своя билет. Можете също така да се обадите на организатора на събитието и да попитате за правилата му за продажба на билети. Някои събития имат специални цени за определени видове билети, които важат за ограничен период от време. Тези цени обикновено приключват около 6 месеца след събитието, така че трябва да проверите на уебсайта дали има нова специална оферта за билети.

Билети за ЦСК

Колко време отнема закупуването на билети?

Уебсайтът ще ви отведе само дотам, че да ви покаже всички налични билети. На касите обаче ще ви бъдат показани действителните билети, така че ще можете да проверите колко близо е до изчерпването им. Това е особено полезно, ако се опитвате да се сдобиете с билети за събитие, до което остава повече от месец, а все още има свободни билети. Ако обаче искате да закупите билети за събитие, което е по-близо до вас, би трябвало да можете да ги закупите за около час. За събития, които се провеждат в рамките на редовното работно време, обаче би трябвало да можете да ги закупите за около 30 минути.

Свързани теми:  Левски билети

Къде се намират официалните билетни каси на ЦСК?

Официалните билетни каси на ЦСК са разположени на няколко места в София, както и на други места по страната. Ето списък на тези места:

София

Стадион „Васил Левски“

  • Ул. „Георги Софийски“ №1
  • Работно време: Понеделник – Петък от 10:00 до 18:00 ч.

Булевард „България“

  • Бул. „България“ №72
  • Работно време: Понеделник – Петък от 10:00 до 18:00 ч.

Централна жп гара

  • Бул. „Княгиня Мария Луиза“ №102
  • Работно време: Понеделник – Петък от 10:00 до 18:00 ч.

Други градове

  • Пловдив – ул. „Цар Иван Асен II“ №18
  • Варна – ул. „Княз Борис I“ №11
  • Бургас – ул. „Богориди“ №21

билети за мача с ЦСК
Официални билетни каси на ЦСКА

ЦСК е един от най-успешните и популярни футболни отбори в България. За да гарантират на феновете си удобство и лесен достъп до билети за мачовете, ЦСК има няколко официални билетни каси в София и по страната.

Къде се намират официалните билетни каси на ЦСКА?

Официалните билетни каси на ЦСКА са разположени на няколко места в София, както и на други места по страната. Вижте официалният сайт на ЦСКА

Вижте още

Забележителности във Виена

Билети за корабче по Босфора: Незабравимо преживяване в Истанбул

Сатиричен театър София