E-tickets / Електронни билети

E-TICKET logo

 

Защо E-TICKET?

E-TICKET е сигурен и лесен начин да закупите билет. Той спестява време, разходи за доставка и нерви, като същевременно Ви дава възможност директно да посетите избраната проява. Трудно е да се измисли нещо по-добро!

 

Какво представлява E-TICKET?

E-TICKET или електронен билет е билет, който клиента получава във формата на .pdf файл и който клиента може да разпечата на всеки принтер.

 

Как да го получите?

Регистрирайте се в www.ticketpro.bg. След това при поръчка на билети изберете E-TICKET като метод на доставка. Имайте предвид, че не всички прояви имат възможност за E-TICKET.

 

Как да заплатите за E-TICKET?

За E-TICKET може да платите с дебитна или кредитна карта по време на самата on-line поръчка.

 

Как ще получите Вашия E-TICKET?

Потвърждаването на билетите се извършва до 3 работни дни от датата на плащане.След като получите e-mail за потвърждението на билетите, влезте в сайта на Ticketpro и достъпете вашия акаунт в онлайн магазина. Това става като изберете произволно събитие и натиснете бутона 'КУПИ БИЛЕТ'. След като въведете потребителско име и парола ще забележете бутон Download E-TICKET. Там ще намерите PDF документ, който трябва да изтеглите, запазите и отпечатате когато пожелаете.

 

Как да разпечатите E-TICKET?

E-TICKET е pdf документ, който, след като е изтеглен, можете да отворите с Adobe Acrobat Reader, . Ако нямате тази програма инсталирана на компютъра Ви, можете безплатно да я изтеглите от Adobe Acrobat Reader. Щом документът е отворен, можете да го разпечетате на лазерен или мастилено-струен принтер на стандартен бял лист А4.

 

Как работи E-TICKET?

На билета има баркод, който съдържа всичката информация за Вашата поръчка. На входа служител ще провери този баркод, преди да влезете.

 

Сигурен ли е E-TICKET?

Да, сигурен е. Единственото нещо, което което трябва да направите е да не позволявате Вашият E-TICKET да бъде разпечатан повторно или копиран.

 

Поръчал съм повече от един билет. Как да ги разпечатам?

Ако сте поръчали повече от един билет, PDF документът съдържа повече страници. Убедете се , че всички страници са отпечатани и то само веднъж!

 

Кога да отпечатите E-TICKET?

Щом имате е-mail потвърждение можете да изтеглите Вашия E-TICKET. Убедете се, че информацията е на сигурно място в компютъра Ви. В противен случай не я съхранявайте там. Когато файлът е изтеглен можете да го отпечатите, като не забравяте винаги да държите Вашия E-TICKET или PDF файл на сигурно място.