Адрес: хотел Маринела, гр. София, бул. „Джеймс Баучер“ 100
тел. за резервации: ‎0988 31 31 31

 

В Marrakech ще Ви посрещнем с изцяло обновен интериор, стилни и удобни мебели от висок клас на MARTINELI. Предразполагащата обстановка ще Ви накара да се отпуснете и да се пренесете в Ориента, където вкусът и ароматът на света са различни. През деня, мястото е подходящо за релаксиращ обяд или стилна бизнес среща, а през нощта се преобразява в клуб, в какъвто не сте били в София.

В Marrakech няма нищо случайно! Музиката е подбрана, отговаря на интериора, на храната, на напитките … За да направим преживяването Ви истински различно, организираме тематични партита с различни гост изпълнители. Освен, че имате възможност да видите LIVE изпълнения на хитови изпълнители от българската сцена, в Marrakech ще чуете неповторими ориенталски изпълнители!

Всичко, което можем да напишем за храната няма да е достатъчно за да я обясним! Тя е „WOW“ … Храната е тази, която ще влуди възприятията Ви. Ще Ви размекне и разтопи! Менюто се състои от прецизно подбрани ястия, салати, предястия, десерти и напитки, които допълват цялостната концепция и ориенталска стилистика на Marrakech …

City: