SPORT X СЕМИНАР
сряда, May 8, 2019 - 08:30
0,00 лв.

 

СЕМИНАР I

"СЪВРЕМЕННИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ МЛАДИТЕ ФУТБОЛИСТИ"

8 май 2019, София

 
ЗАЩО SPORT X?
 
 

Първото издание на иновативния „SportX” семинар ще се проведе на 8 май в столичния „Витоша Парк Хотел“ и ще разгледа в детайли съвременните изисквания към младите футболисти от перспектива, различна от техническата и тактическата част в тренировъчния процес. 

Гост-лектори на събитието ще бъдат бившият директор на Академията на Ювентус и настоящ шеф на школата на Пескара – доц. Джузепе Джерия, ръководителят на отдел „Образование и развитие“ в Академията на Астън Вила – Пол Бракуел, лицензираният от над 20 години в Шотландската футболна асоциация футболен агент Павлин Панайотов и членът на Международната асоциация по спортно хранене – д-р Райна Стоянова.

Целта на събитието ще бъде да предостави актуална информация за добрите и успешни практики при организацията и ръководенето на детско-юношеските академии на Запад, изготвянето на правилен спортен хранителен режим, работата в психологически аспект, покриването на изискванията и очакванията на скаути и специалисти от Западна Европа и др.

Семинарът “SportX” е подходящ както за футболни треньори и специалисти, работещи в системата на детско-юношеския футбол, скаути и агенти, така и за всички млади и амбициозни хора, които искат да трупат знания относно работата и организацията в клубните академии на Запад и да се развиват в сферата на футбола.

 

 

ЛЕКТОРИ
 
IMG-20190304-WA0003 - Copy

Доц. Джузепе Джерия е бивш директор на детско-юношеската школа на Ювентус, която оглавява между 2013 и 2015 година. През последните три години изпълнява същата длъжност в Пескара, като междувременно е преподавател в Треньорската школа на Италианската футболна федерация в Коверчано. Доц. Джерия ще сподели богатия си опит с българската аудитория, като от него ще научим повече за работата с таланти и изискванията към тях, както и за управлението на футболните академии в Италия.

 
Paul Brackwell - Copy

Пол Бракуел има зад гърба си над 40 години, посветени на треньорството, притежава УЕФА “А” лиценз, издаден от Английската футболна асоциация, и има над 20 години стаж в структурите на Астън Вила. В момента е отговорник за развитието и обучението на талантите в академията на бирмингамци. По време на семинара г-н Бракуел ще изнесе две лекции, в които ще представи начина на работа в структурата на славния английския клуб.

 
Pavlin - Copy

Павлин Панайотов е индивидуален треньор, скаут и лицензиран агент в Шотландската футболна асоциация с близо 30 години опит на Острова. Скаут на Академията на Стоук Сити в периода 2013-2015 година. Работи и подготвя млади футболисти за проби в клубове от Премиършип на Шотландия и Висшата лига на Англия, в това число Селтик, Рейнджърс, Манчестър Сити, Тотнъм, Уулвърхемптън и др.

 
Rayna

Д-р Райна Стоянова е специализант по Ендокринология и болести на обмяната, както и асистент в катедрата по клинична фармакология и терапия към МУ-София.
По отношение на спорта тя е натрупала безценен опит, вследствие работата си в клиника по спортна и рехабилитационна медицина “Спортмед”, където ежедневно преглежда спортисти от различни видове спорт. Опитът ѝ с футбола идва от работата ѝ като външен консултант на Лудогорец и Левски. Д-р Стоянова е възпитаник на френската Академия по хранене и е стжувала в Париж в клиниката по ендокринология на Университетска Болница “Saint Louis”, както и в клиниката по генетика и детска ендокринология на Университетска Болница “Robert Debré” . Член е на Международната асоциация по спортно хранене, базирана в САЩ (ISSN), Бългрската Фитнес асоциация (BFS), Българското дружество по хранене и диететика, Българското дружество по ентерално и парентерално хранене ( BULSPEN) и много други, свързани с научните ѝ интереси.

 

КОГА И КЪДЕ?

8 МАЙ 2019, СОФИЯ
ВИТОША ПАРК ХОТЕЛ
 
 
ПРОГРАМА
 

8:30 – 9:00  Регистриране

9:00 – 10:00  Лекция 1

10:00 – 11:00  Лекция 2

11:00 – 12:00  Лекция 3

12:00 – 13:00  Обяд (влиза в цената)

13:00 – 14:00  Лекция 4

14:15 – 15:15  Лекция 5

15:15 – 15:45  Кафе пауза

15:45 – 16:45  Лекция 6

17:00 – 18:00  Лекция 7

18:00 – 18:30  Свободна дискусия

 
УЧАСТВАЙ
ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ SPORT X?
 

SPORT X е подходящ както за футболни треньори и специалисти, работещи в системата на детско-юношеския футбол, скаути и агенти, така и за всички млади и амбициозни хора, които искат да трупат знания относно работата и организацията в клубните академии на Запад и да се развиват в сферата на футбола.

 
ЦЕНИ

 
ДО 7.04
119 лв.
ДО 7.04 (ГРУПА ОТ 5)
495 лв.
ДО 5.05
139 лв.
ДО 5.05 (ГРУПА ОТ 5)
595 лв.