НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ “ФОТОГРАФ НА ГОДИНАТА 2019”
петък, November 22, 2019 - 20:00
0,00 лв.

Фотограф на годината 2019“ е уникално събитие, което се организира от “Асоциация на Модните Фотографи на България”. Асоциацията е неправителствена организация в обществена полза. Събитието има за цел да обедини фотографската общност в България и да представи страната ни като достоен член на световния фотографски елит. Тази година са поканени официални гости от чужбина - модни експерти, представители на международни седмици на модата, световни модни фотографи, продуценти, които работят за холивудски продукции и т.н. 

Специален гост е изключителният Пако Перегрин - един от най-известните модни фотографи - работи за  ВОГ, ДИОР и ШАНЕЛ. За събитието ще пристигнат и Габриела Уалек- организатор на Седмица на Модата за Еко Мода в Будапеща, Унгария и председател на Национална Модна Лига на Унгария и Сий Към Ченг -продуцент, който работи за големи холивудски продукции, а също и за Китайския киноцентър.

Жури на конкурса ще бъдат някои от най-известните имена на модата в България.

За отличното настроение на гостите, ще се погрижат младата изпълнителка Вяра Атова и талантливият цигулар Орлин Цветанов. На официалната церемония, ще можем да се насладим на вълшебна музикална програма и интересни номинации.

Събитието се провежда под патронажа на Министерството на културата на България.

Номинациите в официалната част се излъчват в 4 категории:

- моден фотограф

- креативен фотограф

- рекламен фотограф

- дебют

Очакваме Ви на събитието “ФОТОГРАФ НА ГОДИНАТА 2019” 22.11. 2019,

 Рейнбол Плаза, 20 ч.!  

Подарете си интересна и вълнуваща вечер!