PROFESIONNAL WORKSHOP WITH PACO PEREGRÍN
събота, November 23, 2019 - 11:00
0,00 лв.

 

Той е един от най-вълнуващите и талантливи фотографи на новото време, но не само.. 

Той е автор на книги, арт и криейтив директор, продуцент и режисьор! Той е ПАКО ПЕРЕГРИН! Роденият в Испания Перегрин е носител на множество престижни награди, една от които Наградата за фотограф на Испания – Gold Lux. На неговата работа се доверяват световни грандове, сред които Dior, Chanel, Saint Laurent, L'Oréal Paris, Adidas, Nike, Lee, Levi'S, Diesel, Vögele Shoes, Max Shoes, Gant, Mazda, Toyota, Carlsberg, La Rinascente, Redken, Marie Dalgar, Shiseido, Lancôme. Публикува във водещи списания (VOGUE, ELLE, Grazia, , Marie Claire, Cosmopolitan , Glamour, Amica и др). Организира едни от най-колоритните и посещавани семинари в света. 

Сега Пако Перегрин идва в България за да се срещне с българските фотографи и да им предаде част от своят вълшебен свят! 

Перегрин е в България по покана от Асоциацията на Българските Модни Фотографи.

На 23. 11. в Creative Hall Studio той ще проведе първият по рода си фотографски уоркшоп. Програмата ще бъде разделена в две части – теория и практика. Основни теми в теоретичната част касаят началото на професионална кариера, основни стъпки и световни практики. На практика участниците в семинара ще заснемат 3 различни визии, с различни техники. Ще получат ценни съвети и уроци за светлина, техники и постпродукция. Времетраенето на семинара е 8 часа. 

За най-нетърпеливите да закупят своят билет за неговият WORKSHOP, има специална изненада! Всеки, който закупи своят билет до 15. 11. 2019г., ще го получи на специални цени –  за един човек 250 лв., за двама 390 лв. И не само това… Който закупи билет, получава и покана за събитието ФОТОГРАФ НА ГОДИНАТА 2019 , което ще се проведе на 22.11.2019 в зала Рейнбол Плаза.