Oкеанографик валенсия цена на билетите

Oкеанографик валенсия
4.6/5 - (11 votes)

Каква е цената на билета за Oкеанографик валенсия?

За тези от вас, които търсят образователно, забавно и информативно преживяване, посещението на Океанографска Валенсия е идеалният начин да получите всичко това! Разположен в третия по големина град в Испания, Аквариумът във Валенсия предлага на посетителите възможност да изследват морските дълбини и да научат повече за живота в океана. Можете не само да се насладите на великолепната красота на над 500 вида риби и морски обитатели от цял свят, но и да се насладите на представления на живо и посещения на експерти в тяхната област. При толкова много неща, които можете да видите и да правите на това невероятно място, какво по-хубаво от това да се възползвате от изгодни билети? Прочетете нататък за повече информация относно цените на билетите за Океанографска Валенсия и отстъпките.

Какво е океанографска Валенсия?

Океанографик е обществен аквариум в град Валенсия, Испания. Той е най-големият океанариум в Европа и един от най-големите в света. Съоръжението е разположено в източния край на комплекса Ciudad de las Artes y las Ciencias, в непосредствена близост до L’Hemisferic.

Сградата е проектирана от Феликс Кандела и е открита на 14 октомври 2003 г. Отвън сградата е украсена с голяма мозайка от сини плочки, проектирана от Хуан Гати. Покривът се поддържа от бетонни колони във формата на китови кости.

Вътрешността на съоръжението съдържа над 500 000 кубични метра (18 милиона американски галона) вода. Има над 45 аквариума, в които се намират различни морски обитатели от цял свят, включително акули, скатове, пингвини, морски кончета и медузи. Аквариумите са свързани помежду си и позволяват на акулите и други големи риби да плуват през тях. В допълнение към основната изложбена площ, на място има и изследователска лаборатория и болница за животни.

Oкеанографик валенсия

Колко струват билетите?

Билетите за Океанографския музей във Валенсия струват между 14,50 и 29,00 евро в зависимост от възрастта на притежателя на билета и от това дали искате семеен билет. Предлагат се и отстъпки за студенти, пенсионери и деца под 3-годишна възраст.

Свързани теми:  Билет за театър

Какво е включено в цената на билета?

Цената на билета за Океанографска Валенсия включва достъп до всички основни експонати, включително шоуто на делфините и китовете, както и шоуто на морските лъвове. Освен това цената на билета включва и достъп до аквариума, морския музей и къщата на пеперудите.

Какво е работното време?

Океанографският парк е отворен всеки ден от 10:00 до 18:00 часа. Последният вход е в 17:00 ч.

Вижте още

Търсачки за самолетни билети

Билети за фериботи

Билети за замъка на Дракула