Парк Де Пренс Билети

Парк Де Пренс Билети
4.5/5 - (13 votes)

Търсите ли незабравима вечер навън? Защо да не се поглезите с билети за Парк Де Пренс? Емблематичният парижки стадион е бил дом на някои от най-невероятните отбори и спортисти в света и е чудесно място за футболните фенове да се съберат и да се насладят на фантастичен мач. В тази публикация в блога ще разгледаме всички причини, поради които трябва да вземете билети за Парк Де Пренс за следващото си голямо излизане. От ексклузивни оферти до ВИП преживявания – има по нещо за всеки! Прочетете, за да разберете защо трябва да се отправите към Парк Де Пренс съвсем скоро.Какво представлява Парк Де Пренс?

Парк Де Пренс е стадион, разположен в югозападната част на Париж, Франция. Стадионът с капацитет 48 583 зрители е дом на Пари Сен Жермен от 1974 г. насам. Първоначално Парк Де Пренс е построен през 1897 г. като дом на ФК Париж, а по-късно е използван като място за провеждане на Летните олимпийски игри през 1924 г. Той е бил домакин и на множество други спортни събития, като Световната купа по футбол през 1938 г., Тур дьо Франс през 1957 г. и финала на Европейската купа през 1961 г.

Парк Де Пренс Билети

Къде се намира Парк Де Пренс?

Парк Де Пренс се намира в Париж, Франция. Стадионът е разположен в югозападната част на града, в 16-ти район. До него се стига с метро (линия 9), RER (линия C) и трамвай (линия T3).

Какъв е капацитетът на Парк Де Пренс?

Парк Де Пренс е най-големият стадион във Франция с капацитет 48 583 места. Намира се в югозападната част на Париж и е домакинство на Пари Сен Жермен. Стадионът е построен през 1972 г. и оттогава е претърпял няколко ремонта.

Свързани теми:  Билет за театър

Как да закупите билети за Парк Де Пренс?

Билетите за Парк Де Пренс могат да бъдат закупени онлайн чрез официалния уебсайт, по телефона или на билетната каса. Цените на билетите варират в зависимост от мача и категорията, но започват от 9 евро за място в горната част на стадиона.

За да закупите билети онлайн, посетете уебсайта на Парк Де Пренс и изберете мача, който искате да посетите, от графика. Изберете необходимия ви брой билети и попълнете данните си за контакт. След това ще бъдете пренасочени към страница, на която можете да изберете метод на плащане и да въведете данните си за плащане. След като плащането бъде обработено, ще получите потвърждение по имейл с билета, прикачен като PDF файл. Разпечатайте билета си или го запазете на мобилното си устройство, за да го представите на входа в деня на мача.

Билети можете да закупите и по телефона, като се обадите на +33 1 45 02 03 04 между 9 и 19 ч. от понеделник до петък или от 9 до 17 ч. в събота и неделя. Пригответе кредитната си карта, когато се обаждате, тъй като билетите ще бъдат изтеглени от картата ви веднага.

Ако предпочитате да закупите билети лично, посетете билетната каса на Парк Де Пренс, която е отворена всеки ден от 10 до 18 ч. Билетната каса се намира до врата H на ниво 1 на стадиона. Билетите могат да бъдат платени в брой, с кредитна карта или с чек.

Вижте още

Как да се чекирате с билет

Сатиричен театър София

Цени на билетите за Пражкия замък