Цените на билетите за аквариума в Барселона

цените на билетите за аквариума в Барселона
4.7/5 - (13 votes)

Искате ли да разберете какви са цените на билетите за аквариума в Барселона?

Били ли сте някога в зашеметяващия аквариум в Барселона? Домът на някои от най-екзотичните видове риби и морски обитатели, не е чудно, че аквариумът в Барселона се превърна в една от най-популярните туристически дестинации в Европа. Но при толкова много атракции в Барселона може би се чудите каква е цената на билета за това невероятно място? В тази публикация в блога ще разгледаме цените на билетите за аквариума в Барселона и ще разберем дали има някакви отстъпки или промоции, които могат да направят посещението ви по-достъпно. Прочетете, за да научите всичко за посещението на една от най-популярните атракции в Барселона!Какво представлява Аквариумът в Барселона?

Аквариумът в Барселона е един от най-големите аквариуми в Европа. Намира се в района Порт Вел в Барселона, Испания. Аквариумът в Барселона разполага с над 11 000 риби и други морски обитатели от повече от 700 различни вида. Той разполага и с гигантски Океанариум, където можете да видите акули, скатове и други големи риби отблизо. Аквариумът в Барселона е чудесно място за посещение, ако искате да научите повече за морския живот или ако просто искате да видите някои страхотни риби.

Колко струват билетите за Аквариума в Барселона?

Цената на билетите за Аквариума в Барселона е 22 евро за възрастни, 16 евро за деца на възраст от 4 до 12 години и 11 евро за пенсионери над 65 години. Предлага се и семеен билет за 60 евро, с който се допускат двама възрастни и две деца.

Какво е включено в цената на билета за Аквариума в Барселона?

Цената на билета за Аквариума в Барселона включва достъп до всички експонати и съоръжения на място. Това включва главния аквариум, в който живеят над 11 000 морски животни, както и интерактивните шоута с делфини, експонати с пингвини и др. Освен това цената на билета покрива и разходите за всички образователни материали или дейности, които се предлагат на място.

Свързани теми:  Цени на билетите за двореца Белведере

Какво е работното време?

Аквариумът в Барселона е отворен всеки ден от годината от 9:00 до 21:00 часа. Последният вход е в 20:00 ч.

Аквариумът в Барселона се намира в емблематичния квартал Порт Вел и е една от най-популярните атракции в града още от откриването си през 1995 г. Аквариумът е дом на над 11 000 морски животни, включително акули, скатове, морски кончета, пирани и пингвини. Посетителите могат да се запознаят и с екосистемите на океана и усилията за тяхното опазване.

Вижте още

Цена за бизнес класа на самолет

Билет за Дисниленд в Париж

Забележителности във Виена